vormgeving en illustratie · 28. november 2019
Kerstkaartontwerp christmas city. Ook deze kaart doet mee aan christmascity#laatzienwiejebent. Voorstelling van een sprookjeswereld.
vormgeving en illustratie · 28. november 2019
Kerstkaartontwerp met een engel in de hoofdrol. christmas angel. De kaart is ook ingestuurd naar een ontwerpwedstrijd christmasangel#laatzienwiejebent Het ontwerp bestaat uit veel lagen en elementen. Als je goed kijkt zie je ook sneeuwuilen in de achtergrond. Tevens zit er nog een alchey schets doorheen. Je blijft soms spelen met digitaal ontwerpen. #affinitydesigner#affinityphoto
vormgeving en illustratie · 03. november 2019
Walnoten. Een schets met een acrylic brush met een textuur. Affinity Designer. Gewoon een schets in 1 laag. Om de hardheid van de noten meer te benadrukken zou je het verder moeten uitwerken. Werken in meer lagen is dan een goede mogelijkheid omdat je lijnwerk en toon gescheiden kunt houden. Je tonen kun je opzetten in ontelbare lagen. Hier heb i k het verschil in toon bereikt door met de opacity te spelen.
vormgeving en illustratie · 02. november 2019
Affinity Photo, watercolour brush. Houten beeldje van een indonesische man. Met de watercolour brush bouw je je toon in lagen op. Digitaal watercolour heeft het voordeel dat je ook je gum, je eraser kunt gebruiken om delen weg te halen of om hiermee details of licht te benadrukken. Dat is met traditioneel watercolour toch een stukje lastiger
vormgeving en illustratie · 02. november 2019
Affinity Photo, ink brush. Een ruwe schets van een van mijn horloges. Niet duur, wel leuk. Deze ink brush is ook drukgevoelig, kijk naar de lijnen bovenin het beeld. Lekkere schakering van wit tot zwart, het ziet er echt uit als inkt, vloeit ook prima. Lekkere pen.
vormgeving en illustratie · 02. november 2019
Digitaal tekenen met brushes.